Onze visie

Naast onze reguliere competetie voor jong en oud is het aanbieden van een gedegen jeugdopleiding een belangrijke pijler voor onze club . Basketbal is na voetbal een van de meest gespeelde sporttakken in ons land en ook in andere landen is basketbal heel populair. Denk maar eens aan de Amerikaanse profcompetitie NBA. Basketbal wordt zowel door jongens als door meisjes beoefend. In de laagste categorieën, namelijk premicroben, microben en benjamins mag er gemengd gespeeld worden, vanaf de pupillen (12 jaar) spelen de jongens en de meisjes afzonderlijk in competitie verband.

Kinderen zijn de toekomst

Spel en beweging horen bij het dagelijkse leven en zijn belangrijk voor een gezonde groei van het kind. Door te spelen en te bewegen leren kinderen zichzelf, de anderen en hun omgeving kennen. In onze ballen speeltuin kunnen we spelenderwijs de motorische vaardigheden van Uw kinderen ontplooien en hen eventueel voorbereiden op een doorstroming naar eender welke sportspecifieke opleiding. Natuurlijk zijn de typische basketbal kenmerken reeds aanwezig in de spelletjes en de oefeningen maar alles blijft heel leuk en plezierig !

 

De ballenspeeltuin is voor kinderen vanaf 5 jaarl
Alle kinderen die komen meedoen zijn verzekerd en het is gratis voor iedereen. De papa's en mama's mogen blijven en zelfs een handje toesteken. Wil je meedoen of eens komen kijken , iedereen welkom .

Agenda volgt laterSponsors

pix pix pix

Contact

Ik wil graag kennis maken met de club of ik heb nog enkele vragen. Bel of mail naar ons secretariaat :
Bart Van Hal          
Vanhal-bart@hotmail.be

Verslagen , foto's of info voor onze website :
Denis Bastiaenssen 03 669 88 21
Webmaster@bbc-wuustwezel.be

Sponsors

pix